Čeština Deutsch English

Kategorie

Výrobce

Zvláštní nabídka

TivuSat HD CAM + přístupová karta

TivuSat HD CAM + přístupová karta
Místo 3.599 Kč
3.399 Kč
Ušetříte 6 % / 200 Kč

včetně 21 % DPH bez dopravy

Nové zboží

Soukromí a ochrana osobních údajů

 

1. Správce osobních údajů

Jsme společnost Allcomsat s.r.o. se sídlem Lidická 700/19, 60200 Brno, IČO 05448867, zapsaná
v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 95395, a jako správce
zpracováváme vaše osobní údaje.

 

2. Základní ustanovení

Provozovatel těchto stránek respektuje právo na informační sebeurčení uživatelů těchto stránek.
Sběr, zpracování a využívání osobních údajů se koná jen do té míry, do jaké je to pro použití on-line
služeb a plnění požadovaných objednávek nezbytně nutné.

 

3. Automaticky odesílané údaje

Na těchto internetových stránkách nejsou použity žádné technické prostředky, které umožňují trvalou
identifikaci uživatelů tohoto webu. Při přístupu na tyto internetové stránky se ale na internetovém
serveru automaticky protokolují následující informace:

IP adresa počítače, který požadavek odeslal
Datum a čas odeslání požadavku
Žadatelem požadovaný způsob přístupu / funkce
Žadatelem předané údaje (např. jméno souboru)
Přístupový stav internetového serveru (soubor odeslán, soubor nebyl nalezen,
příkaz nebyl proveden atd.)
Jméno požadovaného souboru
Internetová adresa, ze které byl soubor nebo funkce požadován

Tyto informace slouží výhradně pro účely identifikace a sledování protizákonného přístupu
k Internetovému serveru. Navíc tyto internetové stránky používají tzv. cookies.

 

4. Shromažďování, zpracování a využívání údajů o zákaznících

Provozovatel těchto internetových stránek shromažďuje a ukládá tyto údaje o zákaznících:
Jméno, adresa, telefonní číslo a email zákazníka, údaje o obsahu objednávky, popřípadě údaje o jiné
adrese pro doručení objednávky a informace o požadované platbě a způsobu dopravy.
Veškeré osobní údaje budou zpracovávány výhradně za účelem vypořádání smluvního vztahu. Tyto údaje
budou předány třetí straně pouze pokud slouží přímému zpracování zákaznické objednávky.

 

5. Osobní údaje osob mladších 18. let

Náš internetový obchod není určen pro osoby mladší než 18 let. Osoba mladší než 18 let může náš
internetový obchod používat pouze, pokud k tomu udělí souhlas jeho zákonný zástupce (rodič, nebo
poručník). Za tímto účelem od uživatele při jeho registraci požadujeme jeho datum narození.

 

6. Ochrana a zabezpečení osobních údajů

Ochranu veškerých, i osobních, údajů provádí firma ZONER software, a.s., Nové sady 583/18,
60200 Brno-střed
, na jejichž serverech jsou veškeré naše a Vaše údaje uloženy. Další úložné
prostorypro elektronické nebo tištěné údaje neprovozujeme.

 

7. Informace, odvolání, zrušení

Uživatel těchto stránek má právo si kdykoliv vyžádat informaci o jeho uložených osobních údajích. Na jeho
písemnou žádost budou tyto údaje okamžitě a nenávratně odstraněny. Odstranění může být ale odmítnuto
v případě, že jsou údaje pro vyřízení vztahů se zákazníky nadále naléhavě nutné nebo pokud je
shromažďování těchto údajů povoleno bez souhlasu uživatele podle platných právních předpisů České
republiky.
Pokud jsou osobní údaje uloženy a zpracovány pouze na základě souhlasu dotyčně osoby, má dotyčná
osoba právo kdykoliv tento souhlas odvolat. Pokud dotyčná osoba toto právu uplatní, budou její veškeré
osobní údaje okamžitě a nenávratně odstraněny.
Pro dotazy týkající se ochrany osobních údajů nebo naší politiky o ochraně osobních údajů se prosím
obraťte na provozovatele těchto internetových stránek.

 

8. Podání stížnosti

Pokud se domníváte, že nejsou Vaše osobní údaje zpracovávány v souladu s platnou legislativou,
můžete nás vždy snadno kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře, e-mailem
info@swoopo.cz nebo telefonicky na čísle +420 732 151 885. Máte rovněž právo podat stížnost na
Úřadu pro ochranu osobních údajů. Budeme však rádi, pokud budete pochybnosti řešit nejprve s námi.

 

Zpět

Nákupní košík

Váš nákupní košík je ještě prázdný.

Vítejte zpět!

Váš email:
Heslo:
Zapoměli jste heslo?

Kontaktujte nás..

call www.swoopo.cz
E-Mail: info@swoopo.cz

Mobil / WhatsApp
+420 732 151 885

Free shipping

Často kupované

Marusys Vu+ SOLO 2

01. Marusys Vu+ SOLO 2

6.499 Kč
včetně 21 % DPH bez dopravy

Satelitní anténa Selfsat H30 D1 Single

03. Satelitní anténa Selfsat H30 D1 Single

2.199 Kč
včetně 21 % DPH bez dopravy

Selfsat Snipe V2 SE plně automatická satelitní anténa

05. Selfsat Snipe V2 SE plně automatická satelitní anténa

Místo 18.899 Kč
17.599 Kč
Ušetříte 7 % / 1.300 Kč
včetně 21 % DPH bez dopravy

MT Sound Jukeboxx

06. MT Sound Jukeboxx

Místo 699 Kč
299 Kč
Ušetříte 57 % / 400 Kč
včetně 21 % DPH bez dopravy

Satelitní anténa Kathrein BAS 60

07. Satelitní anténa Kathrein BAS 60

4.599 Kč
včetně 21 % DPH bez dopravy

Satelitní anténa Selfsat H30 D2 Twin

08. Satelitní anténa Selfsat H30 D2 Twin

2.399 Kč
včetně 21 % DPH bez dopravy

Parse Time: 0.830s